Hubungi Kami

Untuk INFO lanjut tentang Qu Puteh, 

SMS/Whatsapp    : Shasha 012-340 8995 / 011-1875 7696
                                                                         
Alamat : Stesen LRT Cahaya,
                Jalan Cahaya 7
                Taman Cahaya, 
                68000 Ampang,
                Selangor

Email: putehqu@yahoo.com


Dapatkan Qu Puteh Sekarang!

Harga Promosi Qu Puteh: 

RM168 (Harga biasa: RM268) untuk saiz 600g

71 comments:

  1. Salam mana bolih saya beli Qu Puteh di Johor Bahru? Puas saya cari di pasar Larkin, tetapi kesemua penjual penjual di sana tak ada. Harap bantu. Terima Kasih....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, takper. Kami boleh pos kepada anda, boleh sampai dalam masa sehari saja. Kos penghantaran percuma anda tak perlu bayar lebih, hanya RM215 sahaja.
      Kami mempunyai pelanggan-pelanggan dari sekitar Johor Bahru yang mendapatkan Qu Puteh dari kami.
      Terima kasih.

      Delete
    2. Salam..nak tumpang tanya..kalau saya ambil Qu Puteh ni dan once saya berhenti ambil Qu Puteh ada side effect tak?? lagi satu saya punya berat badan makin lama makin turun n doktor cakap metabolism rate saya tinggi, jadi kalau saya ambil Qu Puteh saya makin kurus ke?? sbb Qu Puteh boleg tingkatkan kadar metabolisme right?? minta pencerahan..terima kasih :)

      Delete
    3. Anonymous: Salam...
      - Side effect tiada.
      - Tak akan jadi lebih kurus.Qu Puteh akan merawat pada yang bermasalah. Kalau tak cukup zat Qu Puteh akan memberi zat. Kalau terlebih lemak, Qu Puteh akan membuang lemak tersebut, jika tiada lemak berlebihan, sudah tentu tiada pembuangan.

      Delete
    4. Ada jual jersey kelantan qu puteh tak....?

      Delete
    5. Ada jual jersey kelantan qu puteh tak....?

      Delete
    6. Maaf, kami tak ada stok jersey Kelantan. Terima kasih.

      Delete
  2. Salam, adakah Qu Puteh ni berkesan utk menambahkan tenaga & sakit2 sendi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Shazlin Aida Cup Cakes: Ya, Qu Puteh berkesan utk menambahkan tenaga & sakit2 sendi.
      Terima kasih ;)

      Delete
  3. D brunei kat mana jual?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous: Maaf, kami belum ada wakil di Brunei tapi kami boleh hantar/poslaju ke sana. Terima kasih.

      Delete
  4. Boleh saya tanya, kalau dari singapura berapa harga termasuk pos?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pos sahaja ke Singapura kalau tak silap dalam RM100

      Delete
  5. Boleh hantar ke singapore tak?

    ReplyDelete
  6. Selain dr Qu Puteh stemcell, ada x jual Qu Puteh stemcell coffee?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Murni Namal: Ya, ada Qu Puteh stemcell coffee. Terima kasih

      Delete
  7. Mcm mane nk tau produk ni ori ke tak? Biase la zmn skrg ni sume bnde org bole buat tiruan..takut terbeli yg tiruan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. noty gurl: Buat masa sekarang belum ada Qu Puteh tiruan. Tq.

      Delete
  8. Replies
    1. hazman petibiskut: tuan boleh dapatkan di kedai2 atau stall jamu. Insyaallah.

      Delete
  9. Stokis kawasan Tampoi kat mana ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuan boleh dapatkan di kedai2 atau stall jamu. Insyaallah.

      Delete
  10. assalam..
    A sekadar untuk pengetahuan...adakah yg terjual di kedai2 stokis terpilih produk yg original dan QUPUTIH boleh terdapat di mana2 cawangan atau stokis terpilih sahaja..
    Terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wssalam wbt.
      Ya, semuanya original sebab belum ada Qu Puteh tiruan. Boleh terdapat di mana2 cawangan atau kedai. Terima kasih.

      Delete
  11. buleh nak tahu syarikat induk Qu puteh di kuala lumpur ada ker?

    ReplyDelete
  12. tak puteh pun selepas minum hampir setengah tahun..... dr botol.lama ke baru xda perubahan

    ReplyDelete
  13. tak puteh pun selepas minum hampir setengah tahun..... dr botol.lama ke baru xda perubahan

    ReplyDelete
  14. tak puteh pun selepas minum hampir setengah tahun..... dr botol.lama ke baru xda perubahan

    ReplyDelete
  15. salam. kos penghantaran ke Brunei how much?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wssalam wbt.
      Kalau tak silap dalam RM100. tQ.

      Delete
  16. Boleh x dikemem saja tanpa dibancuh

    ReplyDelete
  17. Assalam. Saya Aliah daripada MRSM Kepala Batas. Saya ingin memohon sumbangan daripada pihak QuPuteh Vida Beauty. Dengan siapa ya saya patut hubungi? Kerjasama puan/cik amat saya hargai. Terima kasih.

    ReplyDelete
  18. as salam..saya wakil dari syarikat Kaizen Asia,saya ingin berjumpa dengan Dato seri Vida berkenaan dengan Anugerah Ibu berdikari Peringkat Kebangsaan 2014/2015..dengan siapa yang patut sy contact utk buat temujanji ye,mohon pencerahan..

    ReplyDelete
  19. as salam..saya wakil dari syarikat Kaizen Asia,saya ingin berjumpa dengan Dato seri Vida berkenaan dengan Anugerah Ibu berdikari Peringkat Kebangsaan 2014/2015..dengan siapa yang patut sy contact utk buat temujanji ye,mohon pencerahan..

    ReplyDelete
  20. Saya ada menumui satu akar kayu yang boley merawat penyakit barah usus dan sakit dalaman...seperti sakit pingang dan lain lain lagi...saya ingin berjumpa dato vida

    ReplyDelete
  21. Jika ada yg ingin mencuba sila hubungi sy...
    Amin:0139846995

    ReplyDelete
  22. Saya ada menumui satu akar kayu yang boley merawat penyakit barah usus dan sakit dalaman...seperti sakit pingang dan lain lain lagi...saya ingin berjumpa dato vida

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  24. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  25. Salam.
    Ingin cuba product ini.
    Ada penghantaran ke Singapore?

    Thanks.
    Yati Bakar
    Email: khursia88@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wssalam wbt.
      Ada penghantaran ke Singapore tapi kos pos nya agak tinggi dalam RM100 untuk sebotol. Untuk menjimatkan kos pos, saudari boleh gunakan alamat Johor Bahru.

      Delete
  26. Salam. Nk tanya. Alamat dan email tu kepunyaan syarikat qu puteh atau shasha sendiri?

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum, sya dari Universiti Kebangsaan Malaysia. Saya ingin memohon sumbangan daripada Qu Puteh Vida Beauty bagi program yang bakal kami adakan. Jadi dengan siapa ya yang boleh saya hubungi ? Kerjasama daripada pihak Puan/Cik amat saya hargai. Terima Kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. @syafiqah syazriena kamu dah dapat cara nak minta sumbangan dana tak? boleh tak kongsikan dengan sy?

      Delete
  28. Assalamualaikum, saya dari Kolej Vokasional Kuala Klawang. Saya ingin memohon dana daripada Qu Puteh Vida Beauty bagi menjalankan program kursus kami iaitu Kesetiausahaan Pentadbiran. Dengan siapa yang saya harus berurusan? Kerjasama daripada pihak Puan/Cik amat saya hargai. Terima kasih.

    ReplyDelete
  29. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum saya daripada UTM Skudai,.Saya ingin memohon sumbangan daripada Qu Puteh Vida Beauty bagi menjalankan program Larian Amal .Larian Amal ini merupakan satu program untuk mengumpul dana untuk diberikan kepada individu-individu yang menghidap penyakit kronik di hospital.Program ini masih dalam perancangan.Sekiranya program ini dilancarkan,dengan siapa saya nak berurusan?kerjasama daripada Cik/Encik amat saya hargai.

    ReplyDelete
  31. Assalamualaikum saya daripada UTM Skudai,.Saya ingin memohon sumbangan daripada Qu Puteh Vida Beauty bagi menjalankan program Larian Amal .Larian Amal ini merupakan satu program untuk mengumpul dana untuk diberikan kepada individu-individu yang menghidap penyakit kronik di hospital.Program ini masih dalam perancangan.Sekiranya program ini dilancarkan,dengan siapa saya nak berurusan untuk memohon sumbangan daripada Qu Puteh Vida Beauty?kerjasama daripada Cik/Encik amat saya hargai.

    ReplyDelete
  32. Assalamualaikum, saya Hanis Nazira daripada Kolej MARA Banting. Saya sedang menyiapkan thesis business saya dan saya telah memilih Vida Beauty sebagai syarikat pilihan saya untuk mengkaji kejayaan strategi pemasaran Qu Puteh sehingga nama Vida Beauty boleh melonjak naik. Bolehkah saya menggunakan email di atas sekiranya saya ingin bertanyakan beberapa soalan?

    ReplyDelete
  33. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  34. Di jb di mana boleh sy dptkan product qu putih
    Sy ingin membeli oud minyak wangi qu putih

    ReplyDelete
  35. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  36. Assalamualaikum, saya pelajar UMK yang akan berpraktikal untuk tahun depan...
    saya bercadang ingin membuat praktikal di syarikat ini.
    adakah syarikat ini mengambil pelajar untuk berpraktikal?
    Tuan/puan boleh hubungi saya di 017-9053997 untuk maklum balas.
    Terima Kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya belajar kos berkaitan prmbangunan produk dan salah satu major saya dalam kosmetik dan marketing.

      Delete
  37. Gunakan sudu teh atau sudu makan? Saya dapat kesan seperti ceret beret - ada kan ini sementara atau akan berterusan ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaiton Hashim: Penggunaan minima adalah 1 sudu teh. Tapi kalau nak lebih pun boleh, tak ada masalah.
      Tak semua orang kena cirit birit, kalau ada ianya untuk sementara saja kerana ini adalah proses pembuangan toksin dari badan kita. Minum banyak air untuk mempercepatkan proses ini. Terima kasih.

      Delete
  38. Ada tak nombor phone dato seri vida??saya ada perkara penting nk ckp psal tajaan utk membantu penduduk di kampung saya

    ReplyDelete
  39. bagaimana cara untuk memohon penajaan dari syarikat Qu Puteh?

    ReplyDelete
  40. assalamualaikum, saya abdhalim dari allkindmusic entertainment
    ingin memohon penajaan utk Majlis Graduasi Pelajar Allkind Vocal Classes & Performance dengan kerjasama Biro Nasyid Kelab Kilat, berhajat utk mendapatkan tajaan Qu Puteh, macamana prosidur ya?

    ReplyDelete
  41. Sallam ..saya ingin tanya mahu ker dato sri buat iklan di kapal terbang sepertimana mexxima lakukan..terima kasih

    ReplyDelete
  42. Ini no talipon saya 0132573114..jika ada whatsupp saya boleh hantar cth iklan..terima kasih

    ReplyDelete
  43. Sallam ..saya ingin tanya mahu ker dato sri buat iklan di kapal terbang sepertimana mexxima lakukan..terima kasih

    ReplyDelete
  44. produk pamoga ni sesuai atau tidak terhadap penyenyembuhan penyakit stroke.berapa lama atau berapa botol perlu diamalkan pengambilannya untuk penyembuhxn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah boleh. Keberkesanan bergantung kepada badan masing2. More info whatsapp saya di 012-3408995. Terima kasih.

      Delete
  45. Asalamualaikum Puan Shasha buleh ask Dato Seri Vida to kontek Cnsultnt Dinar Dirham atas urusan bisnes Urgent, ini nomor dia +60199172216. Tqvm for u're cooperatives.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wssalam wbt. Sila whatsapp saya di no 012-340 8995. Terima kasih.

      Delete
  46. Assalamualaikum,saya ingin bertanyakan tentang permohonan tajaan untuk membuat acara dia sekolah saya .boleh saya tahu bagaimana untuk memohon tajaan?terima kasih.

    ReplyDelete
  47. Assalamualaikum,boleh saya tahu bagaimana untuk memohon tajaan dari syarikat dato seri vida ..untuk sekolah saya yang perlukan wang untuk program akan datang

    ReplyDelete